Azt tudjuk, hogy Annie Sloan számára a legnagyobb örömet a festés jelenti. Szenvedélye és elhivatottsága a színek iránt magával ragadó. Azonban, nemcsak tehetségével, de szeretetével is inspirál minket.

Ezt pedig a minap meg is mutatta.

Már hónapok óta készül, hogy végre beavasson minket, mi is áll pontosan az #AnnieSloanAndOxfam kampány mögött, de végre eljött a nagy nap!

 

Well, the guessing is over, here is my collaboration with Oxfam GB!Without further ado, let me introduce you to my latest colour, Lem Lem!Every pot of Lem Lem sold will raise vital funds for Oxfam, and the wonderful work they do around the world, helping people fight poverty. I will be sharing some more information about this collaboration today, so check back in later to hear more – including when you can get your hands on a tin!

Közzétette: Annie Sloan – 2017. október 7.

Annie három éven keresztül összesen 250.000 fonttal fogja támogatni az Oxfam alapítványt, amely az afrikai rászorulóknak gyűjt ruhákat és különböző használati tárgyakat. Tavalyi Etiópiában tett látogatása inspirálta arra, hogy az Annie Sloan Interiors is az ügy mellé álljon és támogassa a szervezetet.

The Making of a Colour

The inspiration for Lem Lem came from the soft green of the fields of alliums that I saw when visiting Oxfam GB’s Ethiopian Seed Project earlier this year. The plants are grown by women farmers supported by Oxfam.The name Lem Lem means ‘to flourish’ in Amharic, the language of Ethiopia. It’s a word that I overheard the women farmers say, and thought it was the perfect name for the new colour because it represents hope. You can get your hands on a pot on Thursday 12th of October! Call your local stockist for availability.

Közzétette: Annie Sloan – 2017. október 7.

Ennek hatására egy új színt álmodott meg, amelynek megalkotásánál az volt a cél, hogy pontosan visszaadja az ott szerzett élmények hangulatát.

“Amikor meglátogattam az Oxfam Etióp Vetőmag Projektjét, mélyen megihletett a hagymaföldek halványzöldje. ezeket a növényeket a női gazdálkodók termesztik az Oxfam támogatásával. Nekik ez a szín, akár csak a projekt, a reményt képviselik. “
Az új Chalk Paint árnyalat a Lem Lem nevet kapta, amely modern megjelenést kölcsönöz a bútoroknak. Annie azt szerette volna elérni, hogy ezzel a színnel, az ő egyedülálló projektjével kifejezhesse tiszteletét a földeken dolgozó afrikai nőknek és az őket támogató alapítványnak. Szerintünk sikerült!

Minden eladott Lem Lem Chalk Paint fontos bevételhez juttatja az Oxfam szervezetét. akik az afrikai rászorulók támogatásáért felelnek.

Állj Te is az ügy mellé, és a következő festés alkalmával a Lem Lem színt válaszd!

Reméljük már Te is izgatottan várod, hogy végre kipróbálhasd!